Se nasc zei/nr1 pe servere private, jocul se numeste Metin2 ro, nu altfel !!
- DenisMaster
- Jucător
- Mesaje: 28
- Membru din: Lun Apr 03, 2017 8:24 pm
JirNebun ca sa stii si tu Nasu nu m-a batut niciodata sub 4, chiar a si furat duele am avut si martori. Pentru mine sunteti gunoaie, fara bun simt, voi nu meritati respectul nimanui. Asta isi doreste Nasul sa ma bata sub 4, dar e imposibil !!! Daca se mai naste odata poate si ca sa stii mintea ta ramane la anii unui copil de 12 ani, nu ii mai fa pe altii, ca nu esti tu Dumnezeu sa judeci pe cineva in viata asta sau de apoi !!!
- Server Metin2 PvM
- Membru activ
- Mesaje: 273
- Membru din: Mar Iun 20, 2017 10:35 am
- Oraş: Satu Mare
- Status: Cu durere-n pulă
- Regat: Roşu
- Caracter: Ninja
Eşti cineva
- *nr1* Mary
- Începător
- Mesaje: 92
- Membru din: Mie Feb 07, 2018 6:20 pm
- Oraş: Constanta
- Status: barbut e nr1
- Regat: Galben
- Caracter: Sura
- Breaslă: RevolutioN
bv
https://www.youtube.com/watch?v=_eDpH4hMW1o
- Metin2 Easy
- Membru avansat
- Mesaje: 476
- Membru din: Joi Mai 11, 2017 8:21 pm
- Oraş: Craiova
- Status: #OLTEANCLAN
- Regat: Galben
- Caracter: Războinic
mama ce topic )
- JirNebun
- Începător
- Mesaje: 120
- Membru din: Dum Feb 11, 2018 5:35 pm
- Oraş: Lupeni
- Status: Uh
- Regat: Galben
- Caracter: Războinic
- Breaslă: Caut
1.Esti distrusDenisMaster scrie:JirNebun ca sa stii si tu Nasu nu m-a batut niciodata sub 4, chiar a si furat duele am avut si martori. Pentru mine sunteti gunoaie, fara bun simt, voi nu meritati respectul nimanui. Asta isi doreste Nasul sa ma bata sub 4, dar e imposibil !!! Daca se mai naste odata poate si ca sa stii mintea ta ramane la anii unui copil de 12 ani, nu ii mai fa pe altii, ca nu esti tu Dumnezeu sa judeci pe cineva in viata asta sau de apoi !!!
2.Ai 12 ani
3.Esti praf
4.Nu mai fă topicuri sau fraze in care numele meu să se afle , ok ?
5.E un joc măăăăăăăăăăăăăă prea mult suflet pentru un joc -_-
- [REGE]Alex
- Începător
- Mesaje: 60
- Membru din: Vin Feb 09, 2018 6:34 am
- Oraş: Constanta
- Status: NeverGiveUp
- Regat: Roşu
- Caracter: Sura
- Breaslă: BlackTerror
ati ajuns pana pe forum? clar=))
- Player Metin2
- Membru activ
- Mesaje: 248
- Membru din: Sâm Aug 05, 2017 12:10 pm
Babicul a fost adus pe meleagurile noastre de sârbi, existând şi o legendă care spune că Împaratul Napoleon, aflat în retragere după campania din Rusia, ar fi înnoptat în casa boierului Vernescu, la Buzău, iar la masă i-a fost adus de către starostele sârbilor buzoieni şi babic, pe care împăratul l-a apreciat. Napoleon ar fi primit în dar, la plecare, şi 20 de babici, iar în semn de mulţumire i-a scris boierului câteva rânduri de mulţumire. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Greşeala pe care nu trebuie să o faci ca să-ţi iasă cea mai bună pifti... Atunci când facem babic este foarte importantă încăperea în care îl preparăm, care trebuie să fie răcoroasă, bine aerisită şi să nu aibă ferestre în care soarele să bată direct. În cazul în care respectăm întocmai reţeta şi modul de preparare, babicul poate fi păstrat şi un an de zile într-un loc întunecos şi aerisit. Ingrediente: 10 kg pulpă de viţel dezosată 10 kg pulpă de porc degresată şi dezosată 20 linguri boia dulce 5-10 boia iute sare
Carnea proaspată se trece prin maşina de tocat cu sită potrivită, după care se lasă la răcit preţ de câteva ore într-o covată de lemn (tradiţional se lăsa numai în covată din lemn de plop). Pentru fiecare kg de carne tocată adăugaţi 3-4 lunguri de boia dulce, apoi frământaţi compoziţia timp de o jumătate de oră, ca să se lege. Formaţi din carnea pregătită bulgări cât pumnul şi lăsaţi-i la odihnit pe o planşă de lemn, cam 12 ore. Reluaţi framântarea şi acum mai puneţi sare şi boia iute după gust, până când carnea devine păstoasă şi se leagă. Se formează iar bulgări şi se lăsă din nou, timp de 6-12 ore, pe planşa de lemn. Urmează să frământaţi pentru a treia oară carnea şi să faceţi chiftele care se frig pe jar sau într-o tigaie fără grăsime. Membrana pentru babic trebuie să fie intestin subţire de mânzat (de cel puţin 200 kg, dar nu mai mare de 350 de kg) bine curăţat cu un cuţit de lemn, de preferinţă, ori de plastic, şi pus la sare între 3-5 zile (asta dacă nu găsiţi gata curăţat în comerţ), iar înainte de folosire trebuie clătit cu apă rece şi scurs bine. Tocătura trebuie strânsă cât mai neted în covată şi lăsată cel puţin o oră să se răcească, după care se trece la umplerea intestinului. Umplerea se face cu maşina de tocat căreia îi montăm o pâlnie mare. Un baton de babic trebuie să aibă cam 40 de cm lungime, notează eculinar.ro, şi consistenţa trebuie să fie ceva mai tare de la bun început. După umplere, babicul se leagă strâns la capete cu aţă rezistentă. Urmează călcarea babicului cu o sticlă sau cu sucitorul, pentru a elimina eventualele bule de aer din membrană, iar membrana se înţeapă cu un ac, pe toată suprafaţa ei, tocmai pentru a ne asigura că nu a rămas aer în interior. Punem babicul pe o planşă uscată de lemn, peste el aşezăm o altă planşă uscată, tot din lemn, iar deasupra plăcii se pun greutăţi, cam 2 kg pentru fiecare babic. După 12 ore trebuie întoarse planşele pe partea uscată, după care se dublează greutăţile. Peste 2 sau 3 zile se pune babicul la uscat în podul casei sau într-o cămară. Se lasă la uscat între 5-7 zile, după care se poate afuma la fum rece şi puternic pentru câteva ore. Babicul poate fi oferit pe post de aperitiv, dar se foloseşte şi ca ingredient la pregătirea ciorbelor de verdeţuri, omletelor, pilafului şi tocanei etc.
Pofta buna,coaie
Carnea proaspată se trece prin maşina de tocat cu sită potrivită, după care se lasă la răcit preţ de câteva ore într-o covată de lemn (tradiţional se lăsa numai în covată din lemn de plop). Pentru fiecare kg de carne tocată adăugaţi 3-4 lunguri de boia dulce, apoi frământaţi compoziţia timp de o jumătate de oră, ca să se lege. Formaţi din carnea pregătită bulgări cât pumnul şi lăsaţi-i la odihnit pe o planşă de lemn, cam 12 ore. Reluaţi framântarea şi acum mai puneţi sare şi boia iute după gust, până când carnea devine păstoasă şi se leagă. Se formează iar bulgări şi se lăsă din nou, timp de 6-12 ore, pe planşa de lemn. Urmează să frământaţi pentru a treia oară carnea şi să faceţi chiftele care se frig pe jar sau într-o tigaie fără grăsime. Membrana pentru babic trebuie să fie intestin subţire de mânzat (de cel puţin 200 kg, dar nu mai mare de 350 de kg) bine curăţat cu un cuţit de lemn, de preferinţă, ori de plastic, şi pus la sare între 3-5 zile (asta dacă nu găsiţi gata curăţat în comerţ), iar înainte de folosire trebuie clătit cu apă rece şi scurs bine. Tocătura trebuie strânsă cât mai neted în covată şi lăsată cel puţin o oră să se răcească, după care se trece la umplerea intestinului. Umplerea se face cu maşina de tocat căreia îi montăm o pâlnie mare. Un baton de babic trebuie să aibă cam 40 de cm lungime, notează eculinar.ro, şi consistenţa trebuie să fie ceva mai tare de la bun început. După umplere, babicul se leagă strâns la capete cu aţă rezistentă. Urmează călcarea babicului cu o sticlă sau cu sucitorul, pentru a elimina eventualele bule de aer din membrană, iar membrana se înţeapă cu un ac, pe toată suprafaţa ei, tocmai pentru a ne asigura că nu a rămas aer în interior. Punem babicul pe o planşă uscată de lemn, peste el aşezăm o altă planşă uscată, tot din lemn, iar deasupra plăcii se pun greutăţi, cam 2 kg pentru fiecare babic. După 12 ore trebuie întoarse planşele pe partea uscată, după care se dublează greutăţile. Peste 2 sau 3 zile se pune babicul la uscat în podul casei sau într-o cămară. Se lasă la uscat între 5-7 zile, după care se poate afuma la fum rece şi puternic pentru câteva ore. Babicul poate fi oferit pe post de aperitiv, dar se foloseşte şi ca ingredient la pregătirea ciorbelor de verdeţuri, omletelor, pilafului şi tocanei etc.
Pofta buna,coaie
- Top Metin2 Server
- Membru avansat
- Mesaje: 827
- Membru din: Mie Iul 06, 2016 11:15 pm
- Status: Developer
Valeuu fratioare.. da ce sa zic , e ceva totusi e ceva , este , este cum sa nu fie pai nu este ?
- Metin2 International
- Membru activ
- Mesaje: 319
- Membru din: Joi Noi 02, 2017 6:21 pm
- Status: > blessed <
- Caracter: Sura
- Breaslă: Perfection
Bă, io nu înțeleg suntem în 2018 și vă certați de la niște seturi pe un joc pixelat..
- Servers Metin2
- Membru activ
- Mesaje: 246
- Membru din: Mar Iul 18, 2017 7:09 pm
- Oraş: Iasi
- Status: $_$
- Regat: Albastru
- Caracter: Războinic
- Breaslă: Yakuza
Gluma seaca[H]Athero scrie:Valeuu fratioare.. da ce sa zic , e ceva totusi e ceva , este , este cum sa nu fie pai nu este ?
- Server Metin2
- Membru avansat
- Mesaje: 406
- Membru din: Lun Aug 01, 2016 7:47 pm
Super super
bişniţar
- Nasu
- Începător
- Mesaje: 112
- Membru din: Lun Dec 04, 2017 12:29 am
- Oraş: Târgovişte.
- Status: ❤
- Regat: Galben
- Caracter: Războinic
coaie tu ai vreo boala sau ceva? esti ********** la propiu sau cum, vorbesc foarte serios, eu nu m am laudat ca te-am batut sau ca te bat, nici nu mi pasa, e un joc, lol, ce urat faci de la el, si chiar te am batut 10 4 dar esti prea nesimtit sa recunosti, dar nu mi pasa asta, fara misto fa un control la un medic
- Hard Metin2 PvM
- Membru hiperactiv
- Mesaje: 1270
- Membru din: Vin Aug 12, 2016 12:01 am
- Oraş: Bucuresti
- Status: #SDG
- Regat: Galben
- Caracter: Ninja
- Breaslă: StealingLife
Știți că dacă mă apuc iar de lf va distrug pe ninja, deci sal...pe mental va distruge nasul destul...
- JirNebun
- Începător
- Mesaje: 120
- Membru din: Dum Feb 11, 2018 5:35 pm
- Oraş: Lupeni
- Status: Uh
- Regat: Galben
- Caracter: Războinic
- Breaslă: Caut
Nu cred ca are vro boala -_- ... cred ca traieste jocu la maxim .... orice se poateNasul scrie:coaie tu ai vreo boala sau ceva? esti ********** la propiu sau cum, vorbesc foarte serios, eu nu m am laudat ca te-am batut sau ca te bat, nici nu mi pasa, e un joc, lol, ce urat faci de la el, si chiar te am batut 10 4 dar esti prea nesimtit sa recunosti, dar nu mi pasa asta, fara misto fa un control la un medic
- DenisMaster
- Jucător
- Mesaje: 28
- Membru din: Lun Apr 03, 2017 8:24 pm
Eu nu sufar intr-un joc, dar tu fiind un smecher fara 7 ani de acasa, ce sa intelegi? Nimic iti zic eu, esti un gunoi care cauta atentie, cica sub 4, esti ok prietene vorbesti de parca te-ai nascut tu inaintea tututor. Esti un gunoi doar ca multi spuneau: "Esti cineva" doar ca incercau sa evite cuvantul "gunoi"! Eu nu am treaba cu nimeni, dar voi vad ca puneti paie pe joc. Sa nu mai zic ca turbeaza asa numitul tau prieten, care imi facea spume la gura. El o inceput sa traiasca virtualul, dar din cate vad nu-l pot scoate. Jir crede-ma ca nu traiesc virtualul, dar vad ca vr sa ma bagi in el, ceea ce nu se va intampla niciodata sa nu mai zic ca tot pui suflet pe 10-4 (ti-ai dori) cu toti care am dat duele nu faceau spume la gura cum facea Nasu. Traieste jocul Jir alaturi de Nasu ! Bafta !JirNebun scrie:1.Esti distrusDenisMaster scrie:JirNebun ca sa stii si tu Nasu nu m-a batut niciodata sub 4, chiar a si furat duele am avut si martori. Pentru mine sunteti gunoaie, fara bun simt, voi nu meritati respectul nimanui. Asta isi doreste Nasul sa ma bata sub 4, dar e imposibil !!! Daca se mai naste odata poate si ca sa stii mintea ta ramane la anii unui copil de 12 ani, nu ii mai fa pe altii, ca nu esti tu Dumnezeu sa judeci pe cineva in viata asta sau de apoi !!!
2.Ai 12 ani
3.Esti praf
4.Nu mai fă topicuri sau fraze in care numele meu să se afle , ok ?
5.E un joc măăăăăăăăăăăăăă prea mult suflet pentru un joc -_-