REGULAMENT NEGOŢURI

În această secţiune găsiţi regulile generale ale jocului.
Neconectat
Avatar utilizator
[SA]Kepe
Server Administrator
Server Administrator
Mesaje: 973
Membru din: 09 Nov 2015
Oraş: Iași
Status:
Regat: Roşu
Caracter: Războinic

REGULAMENT NEGOŢURI

Mesajde [SA]Kepe » Sâm Apr 15, 2017 3:11 pm

Imagine
Acest regulament trebuie citit obligatoriu de către toți participanții la negoț. Participanții nu au dreptul de a spune că nu au fost conștienți de acest regulament sau de conținutul său. Regulamentul poate fi schimbat în orice moment și este datoria jucătorilor să verifice zilnic. În cazul în care participanții nu cunosc regulamentul, negoțul este anulat.

 • La negoțuri vor asista membrii STAFF cu destulă autoritate. Helperii nu au voie să asiste. În cazul în care această regulă este încălcată, vă rugăm să-i raportați la secțiunea Reclamații Echipă.
 • Înainte de a apela la un membru STAFF trebuie să cunoașteți regulamentul și să fiți pregătiți. Să aveți puse la punct detaliile legate de negoț (itemele implicate).
  În cazul în care nu sunteți de acord în privința itemelor sau membrul STAFF este nevoit să aștepte mai mult de 5 minute după voi, acesta poate anula negoțul.
 • Fiecare negoț va fi monitorizat pe Skype, prin partajare. Asigurați-vă ca aveți o conexiune bună la net, astfel încât să nu se vadă sacadat.
  Nu asistăm la negoțuri fără ca un jucător să dea partajare pe Skype. Nu acceptăm filmări, nu insistați în privința acestui subiect.
 • Fiecare negoț este contra cost. Trebuie să dați reprezentantului iteme în valoare de 50 MD. În cazul Armurii Rege (King), vom lua 150MD. Acceptăm doar iteme site (cele din item-shop), în afară de inel-bucurie, acadea.
  Itemele vor fi predate Server Administratorului de către membrii STAFF.
 • Nu se trag martori sau spectatori.
 • Negoturile cu Paysafe NU sunt intermediate sub nici o forma de membri STAFF-ului. Acestea se vor face pe propria dvs. raspundere..
 • Ascultați de membrul STAFF care intermediază. Tentativa de a înșela un membru STAFF va fi aspru sancționată.
 • Reprezentanții vor asista între orele 10:00 - 21:00 (ora României). Aceștia pot refuza din motive temeinice să intermedieze.

Singurii intermediari fac parte din echipă (STAFF). Nu suntem responsabili pentru eventualele țepe luate în absența unui membru STAFF. Sunteți direct răspunzători pentru faptele/alegerile voastre.

ORICE REGULĂ ÎNCĂLCATĂ SE SANCŢIONEAZĂ CONFORM REGULAMENTULUI!

Înapoi la “Regulamentul jocului”

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori