REGULAMENTUL JOCULUI

În această secţiune găsiţi regulile generale ale jocului. Metin2 PvP Server MT2
Închis
Metin2 PvP Server
Membru hiperactiv
Membru hiperactiv
Mesaje: 981
Membru din: Lun Noi 09, 2015 5:43 pm
Caracter: Războinic

Mie Noi 11, 2015 12:43 am

 ! Mesaj de la: [SA]Reaper
Regulamentul a fost modificat ultima oara pe 15 Aprilie 2020, ora 15:03.
Ultimele schimbari aduse vor aparea cu un efect special.
Imagine Acest regulament mai este cunoscut drept "Termeni şi condiţii".

Utilizatorii care folosesc programe de terta parte sau client modificat sunt deprivaţi de toate drepturile şi sunt de acord ca IP-ul lor să fie lansat public pe chat drept un anunţ de GM.

DISCLAIMER:
Odată cu înregistrarea unui cont pe Metin2LastFight sau logarea pe unul, ești de acord că orice angajat, fie acela voluntar sau nu, reprezentat de către un tag al echipei ([H], [GM], [SGM], [GA], [TM], [SA] ş.a.m.d) are autoritate deplină asupra accesului contului tău si sistemului tău de operare la orice moment. În cazul încălcării regulamentului, nu vor ezita să te sancționeze.
În plus, niciun jucător nu are dreptul să recurgă la neștiința acestui sau al oricărui alt regulament oficial. Este datoria jucătorilor să se asigure că nu încalcă reguli.


Abateri:
Pe când prima abatere de la o regulă va fi sancționată conform regulamentului, a doua se poate sancționa mult mai aspru. Acest lucru se aplică doar în cazul blocării chat-ului timp de măcar 12 ore sau a contului.

A. DENUMIRE
1. Este strict interzisă folosirea cuvintelor obscene sau cu tentă sexuala accentuată de orice tip, a prescurtărilor, a expresiilor rasiale sau a insultelor în componența caracterului sau breslei dumneavoastră.
2. Numele unui caracter sau al unei bresle nu trebuie să conțină numele unui server privat de metin. (ex: “Metin2Exemplu” sau “M2Exemplu”). Singura excepție este Metin2LastFight.
3. Numele unui caracter sau al unei bresle trebuie să fie descifrabil. Asta înseamnă că numele de tipul “llllllllllllllllllllll” sau ce conțin litere la întâmplare sunt ilegale.
4. Numele unui caracter sau al unei bresle nu trebuie să fie foarte asemănător cu al altui jucător / altei bresle. Decizia de a sancționa o astfel de denumire stă la baza perspectivei staff-ului. În plus, este strict interzis să cereți iteme în numele altui jucător cu un astfel de nume.
5. Caracterele sau breslele facute in special pentru a batjocori un jucator / membru staff sunt impotriva regulamentului. In cazul in care liderii refuza desfintarea breslei, atat el cat si membrii breslelor respective pot fi pedepsiti de asemenea cu ban permanent.

Orice încălcare a regulamentului din aceasta secțiune se pedepsește cu ban permanent, fără avertisment. Jucătorii ce fac parte dar nu sunt liderii unei astfel de bresle nu vor fi scutiți de sancțiune.

B. COMPORTAMENT
1. Este interzisă jignirea în orice fel direcționată către jucători sau staff, indiferent de relația cu aceștia. Aluziile ofensatoare sunt de asemenea interzise. Prescurtările vor fi interpretate mereu precum ar avea un înțeles negativ.
Insultele aduse jucătorilor se pedepsesc cu blocarea chat-ului de la 15 minute până la 12 ore în funcție de gravitate și frecvență.
Insultele aduse unui membru staff sau serverului se pedepsesc cu blocarea chat-ului de la 12 ore până la 24 de ore sau blocarea temporară sau definitivă a contului.
Insultele pe la spatele unui membru staff sunt mult mai serioase, contul tau putând fi blocat direct pentru acestea.


Pe chat este permisă orice limbă.

În acest moment, staff-ul nu monitorizează activ chat-ul. Dacă sunteți jigniți sau credeți că un jucător încalcă regulamentul, va trebui să deschideți un topic la secțiunea “Reclamații playeri”.

2. Expresiile rasiale sau xenofobe sunt strict interzise.
Se pot sancționa cu blocarea chat-ului până la 8 ore.

3. Hărţuirea jucătorilor este strict interzisă. Prin hărţuire se înţelege deranjarea altor jucători, împiedicarea acestora de a se mişca, luarea peste picior sau batjocorirea acestora în orice fel.
Încălcarea acestei reguli poate duce la kick / kill sau mute. Rămâne la dispoziţia adminului sancţiunea pe care acesta o va aplica.

4. Sunt interzise afirmațiile de genul “staff-ul este egal cu 0”, “ești pus în staff degeaba” etc.
Acestea se vor sancționa cu blocarea chat-ului timp de 24 de ore.

5. Răspândirea de informații false ce au ca scop pătarea imaginii serverului este strict interzisă. De asemenea, acuzațiile nefondate aduse staff-ului nu sunt tolerate.
Aceasta se vor sancționa cu blocarea permanentă a contului de joc sau chiar al protocolului de internet (adresei IP).

Nu suntem responsabili dacă precizați că a fost o glumă. Glumele pe acest subiect sunt strict interzise.

Amenințările direcționate către server se pedepsesc în același fel.

6. Un jucător are obligația de a răspunde în cazul în care un membru al staff-ului i se adresează.
În unele cazuri, acest lucru poate duce chiar la ban permanent.

7. Întrebările adresate unui membru staff se vor pune direct. Cele de genul “ești?” sau “am o problemă, mă poți ajuta” vor fi ignorate complet.
Acest lucru stă, din nou, la discreția acelui membru.

8. Apelarea la un membru staff fără motiv de 2 sau mai multe ori este strict interzisă.
În funcție de număr, se poate sancționa chiar și cu blocarea chat-ului de la 30 de minute până la maxim 3 ore.

9. Jucătorii nu au dreptul să testeze cunoştinţele unui membru al echipei, sau să-i tragă la răspundere pe aceștia.
Se sancționează cu blocarea chat-ului sau a contului, durata fiind decisă în funcție de gravitate.

10. Sfidarea unui membru staff este, de asemenea, interzisă.
Se pedepsește cu blocarea chat-ului timp de 24 de ore în primă instanță.

11. Luarea peste picior sau la mișto a unui membru staff nu este tolerată.
Astfel de infracțiuni se pedepsesc cu blocarea chat-ului sau a contului în funcție de situație.

12. Întreruperea sau deranjarea unei activități al unui membru staff (e.g duel pe site, negoț) este împotriva regulamentului.
O astfel de turbulență se pedepsește cu blocarea contului pentru 7 zile.

13. Tentativa de a înșela un membru staff sau un player în orice fel este pedepsită.
Printre sancțiuni este inclusă și blocarea permanentă a contului.

14. Impersonarea unui membru staff sau a unui jucător este o faptă gravă. În aceeași arie se încadrează și pretinderea apartenenței echipei.
Se poate sancționa cu blocarea permanentă a contului.

15. Postarea de imagini, clipuri care au caracter jignitor și/sau denigrator, care fac referire sau aduc atingere vieții personale a oricărui membru al staff-ului Metin2LastFight se sancționează cu ban IP pe site și/sau joc. Se aplică și la alte informații cum ar fi numărul de telefon. Această regulă nu se aplică in cazul jucătorilor.

16. Amenințările referitoare la viața reală a oricărui membru al echipei Metin2 LastFight se sancționează cu ban IP; Această regulă nu se aplică in cazul jucătorilor.

17. Reclama dedicată altor servere private de Metin2 se poate pedepsi cu ban permanent sau blocarea chat-ului timp de 24 de ore.

18. Este strict interzisă compromiterea investigațiilor unui GM - în cazul în care sunteți întrebați despre un suspect (de obicei suspectat de hack), informarea acestuia vă va pune în postura unui complice și poate duce la ban 30 de zile sau permanent (și chiar pe IP în unele cazuri); de asemenea, este interzis să îi informați pe ceilalți despre o investigație asupra dumneavoastră.
În cazul în care un jucător refuză să divulge informații referitoate la investigație, acesta poate fi sanctionat cu ban permanent.

19. Discuţiile purtate cu membrii staff-ului nu pot fi împărtăşite altor persoane decât cu acordul scris al acestora.

20. Spam-ul este strict interzis. Prin spam înţelegem repetarea abuzivă a aceleiaşi fraze de mai mult de 4 ori. Constatarea abuzului rămâne la atitudinea adminului. Abaterea de la aceasta regulă va fi sancţionată cu mute începand de la 15 minute până la 2h în funcţie de gravitate.

21. Orice atac de tip DoS (inclusiv Distributed), dacă ţinta acestuia este un un membru staff, se sancţionează cu ban IP. Dovezile prezentate vor fi considerate valide sau nu de către echipă în momentul prezentării acestora. Această regulă nu se aplică în cazul jucătorilor.

22. Orice afiliere directă cu o persoană care lansează un atac de tip DoS asupra unui jucător va duce la blocarea permanentă a contului sau IP-ului.

C. BRESLE
1. Este interzis să acceptati cererea pentru războiul de breaslă daca au trecut deja 5 minute de când aceasta v-a fost adresată. În cazul în care aţi fost afk şi aţi primit cerere, sunteţi obligaţi să o respingeţi.
Această faptă se pedepsește la prima abatere cu avertisment verbal iar dacă continuă, liderului de breaslă este sancționat cu ban 24h.

2. Este interzisă desființarea unei bresle pe durata războiului.
Încălcarea acestei reguli se pedepsește cu ban 7 zile liderului care sparge breasla.

3. Este interzis war-ul de puncte.
Încalcarea acestei reguli duce la ban 7 zile ambilor lideri.

4. Este interzisa fuga sau statul pe jos.
Încalcarea acestei reguli duce la ban 7 zile.

5. Daca un jucator este singurul ramas la war din breasla sa, acesta este obligat sa iasa.
Încalcarea acestei reguli duce la ban 7 zile.


D. ALTELE
1. Este strict interzisă tentativa de fraudă utilizând site-uri sau programe ce garanteaza accesul unei persoane la datele de logare ale victimei acesteia.
Se pedepsește cu ban permanent.

2. Folosirea programelor de terță parte va fi sancționată cu ban permanent sau pe IP.

3. Folosirea bugurilor pentru a obține un avantaj se sancționează cu ban de la 7 zile până la permanent, în funcție de gravitate.

4. Dacă credeți că un lucru este ilegal dar nu este scris într-un regulament, cel mai probabil este. Întrebați un membru al staffului înainte de a săvârși o astfel de faptă. Doar pentru că regulamentul nu include fiecare situație posibilă, nu înseamnă că puteți profita de asta.

5. Șantajarea unui membru staff se pedepsește cu blocarea chat-ului pentru 24 de ore sau chiar a contului.

6. Abuzul de portițe (părți nedefinite clar si vulnerabilități) ale regulamentului este o faptă gravă și se pedepseste.

7. Ştergerea unui caracter pentru a evita o pedeapsă (mărimea fiind irelevantă) duce la blocarea protocolului de internet.

8. Dacă un membru staff a răspuns deja la o întrebare sau problemă, acesta nu este nevoit să îşi repete rîspunsul.
Continuarea discuţiei pe un subiect închis poate duce la blocarea chat-ului.

9. Negoţurile cu PaySafe sunt strict interzise.
În cazul în care veţi fi prinşi anunţând, veţi fi sancţionaţi cu 12h mute în primă instanţă, iar apoi ban 30 zile.

10.Jucatorii care folosesc bugul la ploaia de sageti vor fi sanctionati cu ban 7 zile pe baza filmarii si a reclamatiei.


11. În cazul în care sunteți o influență negativă asupra serverului, contul dvs. poate să fie blocat pe IP.

12. Datele și itemele contului se dau pe propria răspundere. Echipa Metin2 LastFight nu este responsabilă cui oferiți dvs. iteme/contul.

ORICE REGULĂ ÎNCĂLCATĂ SE SANCŢIONEAZĂ CU BAN SAU MUTE PE JOC DUPĂ CAZ!

Ce înseamnă ban IP?
Când un jucător intră pe un caracter, IP-ul înregistrat în baza de date ce corespunde cu acel caracter se schimbă. Când o blocare pe IP se aplică, unul sau mai multe IP-uri de pe conturile jucătorului sancţionat vor fi blocate.
Metin2 PvP Server MT2
Level Event Easy PvM Hard Origins Aeldra Top Rubinum Azyrah Hammer Rop Rop2 International player players online MMORPG servers servere Rodnia Solana
Închis