Bă, mai tăceți cu 20 de conturi, voi aveți lag și dropframe cu un singur cont pe ecran și ytb în bară, d apoi să băgați încă 3 sau 4 în bară, sau cum ziceți voi cu 20 de conturi la farmat și pe auto la bătaie, i auzi

).
Eu pe laptop stau cu i7 9750 OC la 4.61 ghz cu m2 7400 rpm cu 3 cliente deschise în map1 și de se teleportează unu 1 cont își ia crash, pentru că metinu e joc din 2003 și are 0 update uri pe bază de performanță. Absolut orice update la joc a venit numai și numai pentru evoluția gameplay ului și atât. Iar majoritatea ori aveți laptopu ăla la ofertă de 30 de milioane cu i5 9300 cu hdd și 8gb rami pe 2400 mhz de tre să i faci tu oc din bios că el nu vine cu opțiunea directă, care îți mai vine și cu sistem de execuție MSDOS, ori aveți sub..
Nici dacă vin cu PC ul pe care am i9 9900k oc la 5ghz cu 32gb 3200 mhz, mai pun și un monitor de 240 hz la 4k 2160 pe 1280, îi mai pun și un convertizor de frecvență să îi cresc rata din placa de bază să văd dacă pușcă la 5.5 ghz procesoru sau nu și tot nu pun eu 20 de conturi pe auto în map1 la + 150 și ceva de playeri.
Fugu când vine cu 7 conturi în v3( că în map1 ia shut down la client instant), dacă își lasă contu mai mult de 3-5 minute în bara de jos, când încearcă să și l deschidă îi apare totul negru și așteaptă și 10 minute să i revină înapoi interfața cu grafică.