Server 2, clasic - introducere.

În această secţiune găsiţi diferite anunţuri şi update-uri legate de joc. Metin2 PvP Server MT2
Închis
Avatar utilizator
MT2 PvP Server
Membru activ
Membru activ
Mesaje: 381
Membru din: Lun Aug 15, 2016 11:21 am

Mar Noi 24, 2020 7:42 pm

In data de 11 decembrie la ora 20:00, Metin2 Last Fight va deschide un nou server (sv2) PvP. Acest server va fi unul clasic, cu un dmg mic pentru a va arata tactica, cu un item shop simplu, cu diferite evenimente, va fi un server asemanator cu cele din 2015-2016, ceva simplu, dar totodata dorit de toti.
Cum am mentionat si mai sus, acest server va fi asemanator cu vechiul LF: ultima evolutie a armelor/ armurilor va fi BETA, armura KING se va obtine strict la PvP-ul care va avea loc pe data de 1 a fiecarei luni, nu vor exista tag-uri personalizate, singurele tag-uri vor fi cele oferite de catre membrii staff ca si premiu la diferite evenimente.
Premiile evenimentelor vor fi specifice acestora ( rochie Miss, costum Mr, armura imparat, etc), dar pe langa acestea vor fi si premii precum: obiectele din item shop, Md-uri, etc.
Pentru a face totul mai distractiv, dupa o ora de la deschidere vom incepe un maraton de evenimente. Vom incepe cu un ox, hide, ghiceste numarul, otrava, etc si vom incheia aceasta serie cu un PvP 1v1 Random.
Speram ca am reusit sa va starnim interesul cu aceasta introducere mica. La inceput server-ul va fi cat mai simplu, iar pe parcurs, vom incerca sa-l facem cat mai mult pe placul vostru, orice propunere va fi luata in considerare.
Va multumim pentru timpul acordat, de asemenea tinem sa mentionam ca va asteptam in numar cat mai mare si ca nu va vom dezamgi.
Cu drag, Echipa Metin2LF.


https://www.sv1.metin2lf.ro/
https://www.board.metin2lf.ro/
Închis