[Propunere]Democratie

Ai o propunere care consideri că ar ajuta serverul sau forumul? Aici este locul unde o poţi expune.
Închis
Avatar utilizator
Rop Metin2
Membru activ
Membru activ
Mesaje: 238
Membru din: Vin Aug 04, 2017 3:49 pm
Oraş: Bucuresti
Status: Te omor!
Regat: Galben
Caracter: Şaman
Breaslă: BT

Mie Dec 25, 2019 11:58 am

Nume joc: [PT]Nutty sau nu mai stiu exact care este
Propuneri:
1. Sa nu se mai dea ban pentru negot psf, bancar, etc.
Motiv: Pe termen lung ajuta mai bine serverul daca pui taxa de 30% din valoare negotului, (Exemplu: 10 acc-uri vand, dau taxa negot 3); Bagam it noi pe server, lumea cumpara, serverul se intretine din banii astia. Cand vindem, vindem itm vechi, platim taxa, itm vechi se reduc mai mult la fiecare tranzactie deci pretul lor creste in psf pana ajunge mai rentabil sa il iei dupa site.
Cu aceasta propunere solutionam mai multe cazuri: vin jucatori vechi sa isi vanda itm, jucatorii noi au mai multe motive sa se apuce, nevoia de itm noi bagate o sa scada.
2. Sa se scoata toate conturile banate si restrictionate cu itm pe ele, sau cel putin cate mai sunt din ele.
motiv: Cred ca restrictionarea multor jucatori au eliminat foarte multe bresle dupa acest server.
3. Sa se bage duel tactic, war de bresle, turneu 1-1, 2-2 cu 0 blocare, 0 critica, 0 reflexie, 0 otrava, 0 incetinire,full patrundere.
Sunt foarte multi jucatori de 1-1 si warr-uri organizate ce vor un server tactic in care sa isi arate abilitatea de a juca nu de a dona.
Propun sa se dea king doar la 1-1 pe rase, sa nu mai fie bulaneala de generala si sa fie cu restrictie ip.
4. Propun sa se interzica restrictionarea pentru injurii, amenintari staff si sa fie inlocuit cu block chat.
Motiv: Nu are nici un sens sa ii dai ban daca te injura. Nu faci tu educatie cu el, face ma-sa. Il opresti din injurat si cu block chat.
5. Propun sa se faca eventuri ox, hide, etc. cu itm noi: buff-uri de saman g-p (dai click dreapta pe spell-ul din inventar si ai buff ca sura pe tine), skin de arma pe timp limitat, skin de armura, sa se scoata efectele dupa arma si armura si sa se bage mai diversificate la evenimente tot pe timp, titluri haioase; le poti pune pe toate sa pice la un cufar de participare in care sa bagi si sansa mica la 10-50 md-uri.
Motiv: lumea ar fi mult mai interesata sa intre zilnic pentru evenimente.
6. Evenimentele pt 2 vs 2, 10-10 sa fie premiate mai bine, in md-uri si sa fie in fiecare saptamana.
Incurajarea participantilor la event prin premii: premiu de participare lovitura critia, patrundere sau ce este mai rar pe server pe timp, cine ajunge runda 2 sa primeasca 5-10mduri, si tot asa.
Motiv: e un server pvp, nu pvp ar trebui sa facem?
7. Incurajarea breslelor noi pe server prin oferirea de itm.
Daca ai brs cu mai mult de 15 jucatori si vi pe server cu ea, sa primeasca toti jucatorii itm full (cianit, perso, etc) dar pe timp limitat de 30 zile.
Motiv: dupa ce faci un update bomba si implementezi ce am propus mai sus, o sa ai un server cu mult mai multe motive si posibilitati sa se apuce decat sa nu mai joace, iar daca liderii isi aduc breslele ca sa se bata pe srv asta si o sa aiba succes ideea, o sa fie full timp de 30 zile cat au itm serverul.
Cei vechi ce au donat pt itm, eu zic ca prefera sa aiba cu cine sa se bata 30 zile, ei oricum raman cu itm dupa, ceilalti trebuie sa doneze si ei.

Metin2 PvP Server MT2
Level Event Easy PvM Hard Origins Aeldra Top Rubinum Azyrah Hammer Rop Rop2 International player players online MMORPG servers servere Rodnia Solana

Website:

http://metin2lf.ro/
Nume joc: Nutty
Nutty vs regatul albastru:


Avatar utilizator
Metin2 Origins
Membru hiperactiv
Membru hiperactiv
Mesaje: 1078
Membru din: Dum Sep 23, 2018 6:32 pm
Oraş: Confidențial.
Status: localhost
Regat: Roşu
Caracter: Şaman
Breaslă: -

Mie Dec 25, 2019 10:54 pm

Numele tău din joc: [REGINA]Adah
Părere: PRO la toate.
Motiv: LF-ul a devenit un server prea strict, trebuie schimbat mai mult la el, dar nu doresc să intru în detalii, ultima dată când am făcut acest lucru era să iau și eu ban :)) Deci nu are rost.
Sper doar să am ocazia, cât timp mai joc aici pe server, să văd din nou un server plin cum a fost înainte. Încă nu e târziu să se schimbe ceva.
Imagine
MT2 Private server
Membru avansat
Membru avansat
Mesaje: 791
Membru din: Joi Iun 01, 2017 5:34 pm
Oraş: Frankfurt, Germany
Status: Mon frère, mach kein Auge
Regat: Galben
Caracter: Războinic
Breaslă: [V.I.P]

Mie Dec 25, 2019 11:55 pm

1. Propunere respinsă. Este strict interzis negoţul cu bani reali/paysafe, etc. Şi prin asta o să ai un răspuns şi la propunerea 2.

2. Propunere respinsă. Cei care au luat ban, nu au luat degeaba. Dar cei care vor să fie debanaţi, pot face o cerere pe forum şi verdictul final se va da în funcţie de ce au greşit pe server.

3. Propunere acceptată. La evenimentele de tip Dojang o să aducem această îmbunătăţire în viitorul apropiat.

4. Injuriile la adresa unui membru staff sunt una, ameninţările sunt cu totul altceva. Iar în ultima perioadă, nu s-au mai sancţionat aşa dur, ci doar cu mute. În cazul în care jucătorul aduce injurii + mişto-uri la adresa staff-ului, atunci este decizia administratorului ce sancţiune va da.

5. Propunere respinsă, cea cu buff-uri de şaman ca şi iteme. Dacă noi am implementa acest lucru, şamanii nu ar mai avea nici un folos pe server, în plus de asta, cei cu iteme site, sunt convins că vor avea un avantaj destul de mare faţă de cei care nu au site, sau sunt la început. Titluri haioase, skin-uri şi alte iteme de genul, nu o să implementăm deoarece este un server PvP Clasic.

6. Propunere acceptată. O să creştem puţin premiile la evenimentele premiate cu MD, însă nu o să oferim alte iteme de participare.

7. Propunere respinsă. Noi încurajăm breslele noi, iteme se pot obţine foarte uşor la evenimente. Dacă o breaslă vine cu 15 membrii şi intră toţi la un OX SPECIAL cel puţin 30% din breaslă au şansa să facă iteme bune. Având în vedere faptul că şi la evenimentele HIDE/DICE, este acelaşi cufăr câştigător, care poate dropa iteme cianit, iteme personalizate, vouchere.. etc. Un alt motiv pentru care nu o să dăm iteme moca, este că sunt foarte mulţi playeri care deja ne-au sărit în cap, că am dat iteme aşa mari la OX-uri SPECIALE. Pentru că aceştia au donat sume de bani relativ mari şi bineînţeles că nu le convine să vină cineva, care să primească iteme moca şi să îi bată.

Topic Closed!
Închis