[Regulament] Reclamaţii echipă

Aici veţi putea reclama un membru staff în cazul în care acesta a încălcat regulamentul.
Închis
Manuu
Membru hiperactiv
Membru hiperactiv
Mesaje: 981
Membru din: Lun Noi 09, 2015 5:43 pm
Caracter: Războinic

Mie Noi 11, 2015 1:00 am

REGULAMENT RECLAMAŢII ECHIPĂ:
1. Verdictul final poate fi dat de către o persoană cu autoritate (SGM+) în cazul în care răspunsul este evident. Reclamaţiile care necesită atenţia unui SA/TM sunt cele care aduc şansa ca inculpatul să fie sancţionat. Dacă inculpatul aduce dovezi clare ce îi susţin decizia, nu are rost ca timpul unui administrator să fie irosit.
2. Dovada prezentată trebuie să susţină clar reclamaţia. În unele cazuri, va fi nevoie de o dovadă de tip video, pe când în altele doar poză.
3. Odată ce s-a răspuns la reclamaţia voastră, nu deschideţi un alt topic cu acelaşi motiv. În caz contrar, veţi fi sanctionaţi pe forum.
4. Plângerile nefondate vor fi închise, iar jucătorul care a făcut plângerea va fi sancţionat conform regulamentului.
5. În cadrul unei reclamaţii au voie să dea reply doar persoanele implicate şi membrii echipei Metin2LastFight. Oricine altcineva care intervine va fi sancţionat cu ban pe forum sau warn dupăcaz.
6. Limbajul folosit în cadrul unei reclamaţii trebuie să fie unul adecvat, în caz contrar veţi fi sancţionati conform regulamentului. Nu acceptam faze de tipul "x e pus degeaba" sau glume proaste. O reclamaţie trebuie să prezinte clar ceea ce este în neregulă pentu a putea fi parcursă cu uşurinţă de către membrii echipei.
7. Discuţiile dintre persoanele implicate în cadrul unei reclamaţii trebuie să fie relevante, bazându-se pe dovezi clare, incontestabile. Cearta se va evita. Se sancționează cu ban pe forum.
8. Reclamaţiile deschise fără motiv întemeiat (degeaba) se pedepsesc aspru.

ORICE REGULĂ ÎNCĂLCATĂ SE SANCŢIONEAZĂ CONFORM REGULAMENTULUI!
Închis